
Plānots 2024.g. pavasarī
Aicinām pieteikties kursiem, un mēs jums atgādināsim par to plānoto norisi, tiklīdz uzsāksim mācību grupu komplektēšanu.
Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.
Programmas mērķis:
iepazīstināt klausītājus ar garšaugu plašu pielietojumu ēdienu gatavošanā, kosmētikā un ārstniecībā.
Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:
- garšaugu pielietojums ēdienu gatavošanā, dažādus garšaugu apvienošana kombinācijās ar sviestu, sāli, eļļu, ķermeņa krēmu gatavošana, pielietojot garšaugu izvilkumus, garšaugu masāžas spilventiņu izgatavošana.
Mērķauditorija:
visi, kas vēlas gūt zināšanas un iemācīties praktiski gatavot dažādus produktus no garšaugiem.
Mācību uzsākšanas un īstenošanas laiks:
Plānots 2024.g. pavasarī
Aicinām pieteikties kursiem, un mēs jums atgādināsim par to plānoto norisi, tiklīdz uzsāksim mācību grupu komplektēšanu.
Mācību laiks:
6 akadēmiskās stundas klātienē.
Norises vieta:
Bulduru Tehnikums Viestura iela 6, Jūrmala (Bulduri).
Mācību maksa par kursu:
54 eiro.
Pasniedzēja:
Sandra Zeltiņa – Mg.oec., bioloģijas ķīmijas pasniedzēja, no pirmā sava saprātīgā dzīves gada – garšaugu un ārstniecības augu pazinēja.
Mācību maksā ietilpst:
- teorētiskās mācības,
- praktiskās mācības;
- izejvielas praktiskajiem darbiem.
Iegūstamais izglītības dokuments:
APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.