Piesakies meistarklasei!

27.05.2023.

Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.

Programmas mērķis:

iepazīstināt klausītājus ar garšaugu plašu pielietojumu ēdienu gatavošanā, kosmētikā un ārstniecībā.

Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:

  • garšaugu pielietojums ēdienu gatavošanā, dažādus garšaugu apvienošana kombinācijās ar sviestu, sāli, eļļu,  ķermeņa krēmu gatavošana, pielietojot garšaugu izvilkumus, garšaugu masāžas spilventiņu izgatavošana.

Mērķauditorija:

visi, kas vēlas gūt zināšanas un iemācīties praktiski gatavot dažādus produktus no garšaugiem.

Mācību uzsākšanas un īstenošanas laiks:

27.05.2023. No plkst. 10:00 līdz 14:00

Mācību laiks:

6 akadēmiskās stundas klātienē.

Norises vieta:

Bulduru Tehnikums Viestura iela 6, Jūrmala (Bulduri).

Mācību maksa par kursu:

54 eiro.

Pasniedzēja:

Sandra Zeltiņa – Mg.oec., bioloģijas ķīmijas pasniedzēja, no pirmā sava saprātīgā dzīves gada – garšaugu un ārstniecības augu pazinēja.

Mācību maksā ietilpst:

  • teorētiskās mācības,
  • praktiskās mācības;
  • izejvielas praktiskajiem darbiem.

Iegūstamais izglītības dokuments:

APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.