
Piesakies meistarklasei!
27.05.2023.
Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.
Programmas mērķis:
iepazīstināt klausītājus ar garšaugu plašu pielietojumu ēdienu gatavošanā, kosmētikā un ārstniecībā.
Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:
- garšaugu pielietojums ēdienu gatavošanā, dažādus garšaugu apvienošana kombinācijās ar sviestu, sāli, eļļu, ķermeņa krēmu gatavošana, pielietojot garšaugu izvilkumus, garšaugu masāžas spilventiņu izgatavošana.
Mērķauditorija:
visi, kas vēlas gūt zināšanas un iemācīties praktiski gatavot dažādus produktus no garšaugiem.
Mācību uzsākšanas un īstenošanas laiks:
27.05.2023. No plkst. 10:00 līdz 14:00
Mācību laiks:
6 akadēmiskās stundas klātienē.
Norises vieta:
Bulduru Tehnikums Viestura iela 6, Jūrmala (Bulduri).
Mācību maksa par kursu:
54 eiro.
Pasniedzēja:
Sandra Zeltiņa – Mg.oec., bioloģijas ķīmijas pasniedzēja, no pirmā sava saprātīgā dzīves gada – garšaugu un ārstniecības augu pazinēja.
Mācību maksā ietilpst:
- teorētiskās mācības,
- praktiskās mācības;
- izejvielas praktiskajiem darbiem.
Iegūstamais izglītības dokuments:
APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.