
Piesakies meistarklasei “Garšaugi un garšvielas mūsu virtuvē” !
Programmas mērķis:
Sniegt zināšanas par garšaugu un garšvielu vēsturi, atpazīšanu un pielietošanu ikdienā.
Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:
Par garšaugiem un garšvielu ievākšanu, sagatvošanu un glabāšanu, pielietojumu ēdienu gatavošanā, garšaugu un garšvielu atpazīšanā ar sensorām maņām.
Mērķauditorija:
Visi, kas vēlas apgūt zināšanas par garšvielām un garšaugu pielietojumu savā virtuvē.
Mācību laiks:
8,5 akadēmiskās stundas.
Kursu pasniedzējs:
Brigita Puriņa – TV šova Latvju īstās saimnieces Titula ieguvēju. Brigitas aizraušanās ir gastronomiskās kultūras mantojuma pētniecība. Viņai svarīga ir videi draudzīga saimniekošana un bioloģiskās daudzveidības saglabāšana, kas nodrošina vietējos, tradicionālos, sezonālos produktus, tādejādi saglabājot arī vietējo tradicionālo ēdienu vērtību. Brigita jau 10 gadus ir starptautiskās Slow Food organizācijas biedre.
Kad notiek:
Mācību maksa:
70 eiro.