Piesakies “Graudā spēks!” meistarklasei virtuvē

30.09.2023.

Meistarklases mērķis:

Veidot izpratni par tradicionālo graudu pārstrādes produktu – putraimu daudzveidību un  izmantošanu ēdienos. Attīstīt prasmes mūsdienu ēdienu gatavošanā. Labas veselības uzturēšanas pamats ir zināšanas par tradicionāliem graudu produktiem un prasme pagatavot garšīgus, veselīgus un mūsdienīgus  putraimu ēdienus.

Apskatītās tēmas:

  • Putraimu izcelsme, veidi nozīme uzturā;
  • Tradicionālā /nacionālā bukstiņputra un koča jaunā izpildījumā;
  • Garšīgais bulgurs un grūbu orzoto;
  • Eksperimentāls “pokijs” (poke) ar (pilnvērtīga uztura komplekts).

Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:

Tradicionālu biezputru mūsdienīgas versijas.

Mērķauditorija:

Interesenti, kuriem ēdienu gatavošana ir hobijs. Visi, kuri vēlas pārliecināties par savām spējām veiksmīgi darboties virtuvē.

Mācību uzsākšanas un īstenošanas laiks:

30.09.2023. (sestdiena) no plkst. 10:00 līdz 13:00. Jūrmalā, Bulduru Tehnikuma mācību virtuvē. Jūrmalā, Viestura ielā 6.

Mācību laiks:

4 akadēmiskās stundas klātienē.

Mācību maksa pārim – pieaugušajam ar bērnu:

48 eiro (maksā ir iekļauti produkti ēdienu pagatavošanai).

Pasniedzējs:

Anna Brice – Mag. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.