fbpx

Pērc 2 par vienu cenu!

Pērc 2 par vienu cenu!

Pērkot abas lekcijas kopā maksā mazāk!

12 May 2025 - 14 May 2025
99 €
Klātienē

Lekcijās uzzināsi:

1.  dienā 12.05.2025.

TĒMAS:
Pārtikas higiēnas vēsture un terminoloģija.
Pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni.
Mūsdienīgās pārtikas higiēnas prasības, ES un Latvijas normatīvo aktu pamatprasības.
Starptautiskie standarti.
Pārtikas apdraudējums, pārtikas izcelsmes slimības un to profilakses pamatprincipi.
Uzņēmuma un personāla higiēna.

 

2. dienā 12.05.2025.

TĒMAS:

Pārtikas mikrobioloģiskie riski, apdraudējums.

Pārtikas izcelsmes slimības un to profilakses pamatprincipi.

Uzņēmuma un personāla higiēna.

Normatīvie akti, starptautiskā pieredze.

Mācību norises laiks:

Pērc abas nodarbības kopā un ietaupi! 

12.05.2025. pirmdiena no plkst. 15:00 līdz 18:45., klātienē Bulduru Tehnikuma telpās , Jūrmalā (3 eur caurlaide), Viestura iela 6

14.02.2025. trešdiena no plkst. 15:00 līdz 18:45., klātienē Bulduru Tehnikuma telpās , Jūrmalā (3 eur caurlaide), Viestura iela 6

Lekciju vadītāja:

Tatjana Marčenkova – lektors ar ilgu darba pieredzi. Pēc izglītības ārsts un zinātņu doktors pārtikas jomā (Dr. sc. ing.). Ir 21 gadu pieredze strādājot Pārtikas un veterinārā dienesta centrālajā līmenī.

Mācību maksa par kursu:

99 eiro (PVN  ieskaitot) *

*Ja par nodarbību apmaksa ir veikta un uz nodarbību neierodaties, tad samaksātā summa netiek atgriezta, bet to ir iespējams novirzīt apmaksai par citu nodarbību 3 mēnešu laikā.

Iegūstamais izglītības dokuments:

APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.

Pērc 2 par vienu cenu!

Pērkot abas lekcijas kopā maksā mazāk!

12 May 2025 - 14 May 2025
99 €
Klātienē

Dalies ar šo informāciju!

Go to Top