Piesakies meistarklasei virtuvē!

15.04.2023.

Gatavosim:

  • paipalu olas klasiskajos Nicas salātos;
  • franču klasika – olas poached (vārītas bez čaumalas) ar Holandes mērci (papildinājums: blanšēti, sviestā cepti sparģeļi, kartupeļu pankūkas ar cieto sietu, grauzdēts bekons vai kūpināts lasis);
  • Cream brule ar marinētu ābolu un dedzinātu itāļu beze.

Programmas mērķis:

atklāt vienkāršo un sarežģīto klasisko ēdienu gatavošanā

Nodarbību tēmas:

iegūt jaunas zināšanas un prasmes, gatavojot ikdienā neierastus, bet populārus ēdienus

Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:

jebkurš interesents, nozares profesionāļi un personāls.

Pasniedzēja:

Anna Brice – mg. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.

Mērķauditorija:

visi, kuri vēlas pārliecināties par savām spējām veiksmīgi darboties virtuvē, relaksēties un nemanot pieskarties ēdienu klasikai!

Mācību laiks:

15.aprīlī no 10:00 līdz 14:00 (6 akadēmiskās stundas)

Norises vieta:

Mācību virtuve Bulduru Tehnikumā Viestura ielā 6, Jūrmalā!

Mācību maksa:

48,00 eiro (visas izejvielas iekļautas maksā)