
Piesakies meistarklasei virtuvē!
15.04.2023.
Gatavosim:
- paipalu olas klasiskajos Nicas salātos;
- franču klasika – olas poached (vārītas bez čaumalas) ar Holandes mērci (papildinājums: blanšēti, sviestā cepti sparģeļi, kartupeļu pankūkas ar cieto sietu, grauzdēts bekons vai kūpināts lasis);
- Cream brule ar marinētu ābolu un dedzinātu itāļu beze.
Programmas mērķis:
atklāt vienkāršo un sarežģīto klasisko ēdienu gatavošanā
Nodarbību tēmas:
iegūt jaunas zināšanas un prasmes, gatavojot ikdienā neierastus, bet populārus ēdienus
Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:
jebkurš interesents, nozares profesionāļi un personāls.
Pasniedzēja:
Anna Brice – mg. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.
Mērķauditorija:
visi, kuri vēlas pārliecināties par savām spējām veiksmīgi darboties virtuvē, relaksēties un nemanot pieskarties ēdienu klasikai!
Mācību laiks:
15.aprīlī no 10:00 līdz 14:00 (6 akadēmiskās stundas)
Norises vieta:
Mācību virtuve Bulduru Tehnikumā Viestura ielā 6, Jūrmalā!
Mācību maksa:
48,00 eiro (visas izejvielas iekļautas maksā)