
Pērc klātienes lekciju!
Mikrobioloģijas riski pārtikas ražošanā un apritē
Lekcijā uzzināsi:
✅ Pārtikas mikrobioloģiskie riski, apdraudējums.
✅ Pārtikas izcelsmes slimības un to profilakses pamatprincipi. ✅ Uzņēmuma un personāla higiēna. ✅ Normatīvie akti, starptautiskā pieredze. |
Lekcijas paredzētas jebkuram interesentam, nozares profesionāļiem un personālam (zemnieki, ražotāji, tirgotāji, ēdinātāji u.c.)
Jautājumi/atbildes.
Mācību norises laiks:
14.05.2025. trešdienas pēcpusdiena 5 akadēmiskās stundas, no plkst. 15:00 līdz 18:45., klātienē Bulduru Tehnikuma telpās , Jūrmalā (3 eur caurlaide), Viestura iela 6
Lekcijas vadītāja:
Tatjana Marčenkova – lektors ar ilgu darba pieredzi. Pēc izglītības ārsts un zinātņu doktors pārtikas jomā (Dr. sc. ing.). Ir 21 gadu pieredze strādājot Pārtikas un veterinārā dienesta centrālajā līmenī.
Mācību maksa par kursu:
55 eiro (PVN ieskaitot) *
*Ja par nodarbību apmaksa ir veikta un uz nodarbību neierodaties, tad samaksātā summa netiek atgriezta, bet to ir iespējams novirzīt apmaksai par citu nodarbību 3 mēnešu laikā.
Iegūstamais izglītības dokuments:
APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.
Pērc klātienes lekciju!
Mikrobioloģijas riski pārtikas ražošanā un apritē