fbpx

Pārtikas higiēna un pārtikas nekaitīgums (drošums)

Pērc klātienes lekciju!

Pārtikas higiēna un pārtikas nekaitīgums (drošums)

12 May 2025
55 €
Klātienē

Lekcijā uzzināsi:

Pārtikas higiēnas vēsture un terminoloģija.
Pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni.
Mūsdienīgās pārtikas higiēnas prasības, ES un Latvijas normatīvo aktu pamatprasības.
Starptautiskie standarti.
Pārtikas apdraudējums, pārtikas izcelsmes slimības un to profilakses pamatprincipi.
Uzņēmuma un personāla higiēna.
Lekcijas paredzētas jebkuram interesentam, nozares profesionāļiem un personālam (zemnieki, ražotāji, tirgotāji, ēdinātāji u.c.).
Jautājumi/atbildes.

Mācību norises laiks:

12.05.2025. pirmdienas vakars 5 akadēmiskās stundas, no plkst. 15:00 līdz 18:45., klātienē Bulduru Tehnikuma telpās , Jūrmalā (3 eur caurlaide), Viestura iela 6

Lekcijas vadītāja:

Tatjana Marčenkova – lektors ar ilgu darba pieredzi. Pēc izglītības ārsts un zinātņu doktors pārtikas jomā (Dr. sc. ing.). Ir 21 gadu pieredze strādājot Pārtikas un veterinārā dienesta centrālajā līmenī.

Mācību maksa par kursu:

55 eiro (PVN  ieskaitot) *

*Ja par nodarbību apmaksa ir veikta un uz nodarbību neierodaties, tad samaksātā summa netiek atgriezta, bet to ir iespējams novirzīt apmaksai par citu nodarbību 3 mēnešu laikā.

Iegūstamais izglītības dokuments:

APLIECĪBA par neformālās izglītības programmas apguvi.

Pērc klātienes lekciju!

Pārtikas higiēna un pārtikas nekaitīgums (drošums)

12 May 2025
55 €
Klātienē

Dalies ar šo informāciju!

Go to Top