Šogad maijs vairākiem Bulduru tehnikuma audzēkņiem un pedagogiem bija laiks izzināšanai un pieredzes iegūšanai, ko piedāvā cita valsts un skola.
Projekta Erasmus+” Eiropas garšas un smaržas 3″ savas zināšanas papildināja Bulduru tehnikuma ēdināšanas programmas vadītāja Vita Morica un lietvede Zane Vīnberga.

Apmeklējot skolu School Oliver Guichard, Francijā Guerande- iegūts citāds skatījums, pieredze un uzkrāti iespaidi. Prieks, ka Bulduru tehnikuma mērķi būtiski neatšķiras no Francijas skolas. Valsts mērogā skolu pārvaldība ir citāda, bet mērķis ir vienots – garšīgs, no vietējiem produktiem gatavots ēdiens, profesionāla apmācība un apmierināts darba devējs, kurš palīdz izglītot jaunos pavārus no prakses līdz darba vietai.