
Aicinām pieteikties Sirsnīgie kumosiņi meistarklasei!
11.02.2023.
Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.
Gatavosim pirkstiņuzkodas, kur izmantosim: pašgatavotas sāļo uzkodu pamatnes (cepumus/ groziņus), mazsālītu zivi, vītinātu gaļu, pašgatavotu vistas aknu pastēti, pikantu sieru. Gatavosim arī saldos kumosiņus.
Programmas mērķis:
- pārsteiguma mazie kumosiņi vai pirkstiņuzkodas svētkos.
Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:
- iegūt jaunas zināšanas un iemācīties gatavot nelielas svētku uzkodas no zināmiem un pieejamiem produktiem.
Mērķauditorija:
visi, kuriem patīk darboties virtuvē, izbaudīt ēdienu garšas un smaržas, pārsteigt un iepriecināt savus mīļos svētkos!
Pasniedzēja:
Anna Brice – mg. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.
Mācību īstenošanas laiks:
11.02.2023. no 10:00 līdz 13:00. (4 akadēmiskās stundas).
Norises laiks un vieta:
Mācību virtuve Bulduru Tehnikumā Viestura ielā 6, Jūrmalā!
Meistarklases maksa:
32 eiro.