Aicinām pieteikties Sirsnīgie kumosiņi meistarklasei!

11.02.2023.

Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.

Gatavosim pirkstiņuzkodas, kur izmantosim:  pašgatavotas sāļo uzkodu pamatnes (cepumus/ groziņus), mazsālītu zivi, vītinātu gaļu, pašgatavotu vistas aknu pastēti, pikantu sieru. Gatavosim arī saldos kumosiņus.

Programmas mērķis:

  • pārsteiguma mazie kumosiņi vai pirkstiņuzkodas svētkos.

Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:

  • iegūt jaunas zināšanas un iemācīties gatavot nelielas svētku uzkodas no zināmiem un pieejamiem produktiem.

Mērķauditorija:

visi, kuriem patīk darboties virtuvē, izbaudīt ēdienu garšas un smaržas, pārsteigt un iepriecināt savus mīļos svētkos!

Pasniedzēja:

Anna Brice – mg. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.

Mācību īstenošanas laiks:

11.02.2023. no 10:00 līdz 13:00. (4 akadēmiskās stundas).

Norises laiks un vieta:

Mācību virtuve Bulduru Tehnikumā Viestura ielā 6, Jūrmalā!

Meistarklases maksa:

32 eiro.

Attēliem ir ilustratīva nozīme.