Aicinām pieteikties Sirsnīgie kumosiņi meistarklasei!

Plānots 2024.g. februārī

Aicinām pieteikties kursiem, un mēs jums atgādināsim par to plānoto norisi, tiklīdz uzsāksim mācību grupu komplektēšanu.

Informējam, ka mācību grupu komplektēšana tiks uzsākta, ja pieteikumu skaits sasniegs noteikto minimālo skaitu.

Gatavosim pirkstiņuzkodas, kur izmantosim:  pašgatavotas sāļo uzkodu pamatnes (cepumus/ groziņus), mazsālītu zivi, vītinātu gaļu, pašgatavotu vistas aknu pastēti, pikantu sieru. Gatavosim arī saldos kumosiņus.

Programmas mērķis:

  • pārsteiguma mazie kumosiņi vai pirkstiņuzkodas svētkos.

Programmas apgūšana sniedz zināšanas un prasmes:

  • iegūt jaunas zināšanas un iemācīties gatavot nelielas svētku uzkodas no zināmiem un pieejamiem produktiem.

Mērķauditorija:

visi, kuriem patīk darboties virtuvē, izbaudīt ēdienu garšas un smaržas, pārsteigt un iepriecināt savus mīļos svētkos!

Pasniedzēja:

Anna Brice – mg. paed., ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pasniedzēja ar pieredzi profesionālajā apmācībā pavāriem.

Mācību īstenošanas laiks:

Plānots 2024.g. februārī

Aicinām pieteikties kursiem, un mēs jums atgādināsim par to plānoto norisi, tiklīdz uzsāksim mācību grupu komplektēšanu.

Norises laiks un vieta:

Mācību virtuve Bulduru Tehnikumā Viestura ielā 6, Jūrmalā!

Meistarklases maksa:

32 eiro.

Attēliem ir ilustratīva nozīme.